Έρχεται η MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO 2024

Η O.MIND CREATIVES ανακοινώνει την 8η διοργάνωση της MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO 2024, το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2024, στο Metropolitan Expo. Η έκθεση θεσμός για την επεξεργασία και τυποποίηση ζωικών προϊόντων, τις εναλλακτικές πρωτεΐνες και το Food Service.

Τρεις από τους πιο ισχυρούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, αυτούς του κρέατος & των προϊόντων του, της γαλακτοκομίας και τυροκομίας, των κατεψυγμένων τροφίμων, αλλά και του υποκλάδου της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας θα αντιπροσωπεύσει η MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής.

Η MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024 αποτελεί μια σημαντική συνδυαστική έκθεση για τη βιομηχανία των τροφίμων, τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τις πρώτες ύλες  και  τις ποικίλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την αγορά των τροφίμων. Αναμένεται δε να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες από τους τομείς  της παραγωγής, της μεταποίησης και του food service. Τρεις ημέρες, τρεις κορυφαίοι κλάδοι των τροφίμων σε μια ευρωπαϊκών προδιαγραφών διοργάνωση, σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο -μια τριπλή έκθεση με χιλιάδες επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο επισκέπτης θα βρει λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού για τη μεταποίηση και συσκευασία τροφίμων, εξοπλισμούς καταστημάτων & εργαστηρίων, πρώτες ύλες και βελτιωτικά, εμπόρους τροφίμων και παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα. Επίσης, θα ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς, τις νέες διατροφικές αλλαγές, που επιφέρουν τα plant based προϊόντα και οι εναλλακτικές πρωτεΐνες, καθώς και τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα νέα μηχανήματα για μικρές ή μεγάλες παραγωγές στην βιομηχανική παραγωγή και την επεξεργασία ζωικών προϊόντων.

Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια σειρά επιστημονικών και επαγγελματικών events, διαγωνισμών και ημερίδων, καινοτομιών στην παραγωγική διαδικασία και συσκευασία προϊόντων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του εκθεσιακού τριημέρου.

Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων στην MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024 θα είναι οι κάτωθι:
  1. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Μηχανήματα επεξεργασίας & κοπής (κρέατος, τυροκομικών, κατεψυγμένων), υλικά συσκευασίας, εξοπλισμοί τυροκομείων κτηνοτροφικών μονάδων και σφαγείων, γραμμές διακίνησης, τεχνολογία, θάλαμοι ψύξης, συστήματα υγιεινής και ασφάλειας.

  1. ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Πρόσθετα τροφίμων και βελτιωτικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, εναλλακτικές πρωτεΐνες και φυτικά προϊόντα, delicatessen, αλλαντικά και κατεψυγμένα, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα.

  1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή βιομηχανιών τροφίμων, εταιρείες συμβούλων και πιστοποίησης, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων (food logistics), διαχείριση αποβλήτων και υποπροϊόντων, υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης, εμπορία επαγγελματικών οχημάτων και leasing.

Με στοχευμένες δράσεις για την προώθηση της έκθεσης σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συντονισμένες ενέργειες για τη συμμετοχή μεγάλων ομίλων αγοραστών και buyers, αλλά και σε συνεργασία με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επαγγελματικούς φορείς/σωματεία, εμπορικούς συλλόγους κ.ά., η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES υπόσχεται ένα υψηλού κύρους εκθεσιακό γεγονός, όπως αυτό ταιριάζει σε τρεις κορυφαίους κλάδους της ελληνικής οικονομίας

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην συνδυαστική έκθεση MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024, να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της εποχής και να ζήσετε την ξεχωριστή εκθεσιακή κι επικοινωνιακή εμπειρία, που ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να σας προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mdfexpo.gr.

You might also like