Νέο εστιατόριο McDonald’s στο Χαϊδάρι

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα

Πρόκειται για το 32ο εστιατόριο που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε €1,98 εκατ. δημιουργώντας 55 νέες θέσεις εργασίας.

 

Με ένα νέο εστιατόριο στο Χαϊδάρι, το οποίο άνοιξε στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στην Λεωφ. Αθηνών 197, η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων με το σήμα McDonald’s στην Ελλάδα.

Premier Capital Hellas: τα McDonald’s στην Πάτρα

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 41,3 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Νέο McDonald’s στο Χαϊδάρι

Στο εστιατόριο McDonald’s στο Χαϊδάρι λειτουργούν όλες οι ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη.

Λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέροντάς του μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), χώρο στάθμευσης, 24ωρη υπηρεσία Drive Thru καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του

Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay).

Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν το γεύμα  McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, «Με το νέο αυτό εστιατόριο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια καταναλωτές. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonalds κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonalds Αpp».

You might also like