Η έκθεση Cellier Wine Fair 2024 σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

H premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Cellier Wine Fair, η premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων επιστρέφει με πάνω από 25 διεθνείς παραγωγούς, δεκάδες ελληνικά οινοποιεία, premium αποστάγματα και παράλληλες εκδηλώσεις στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Divani Caravel Hotel και στις 5 Φεβρουαρίου 2024 στην Γ’ Αποθήκη Λιμανιού στη Θεσσαλονίκη.

 

Το Cellier Wine Fair αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για τους λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων, να δοκιμάσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων Ελλήνων και ξένων παραγωγών, ανταλλάζοντας απόψεις και ιδέες μαζί τους.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να δοκιμάσει, ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και premium cocktails, τα οποία θα μπορεί να συνδυάσει ιδανικά με delicatessen της επιλογής του.

Cellier Wine Fair: για 16η χρονιά από τη GENKA 1877

To Cellier Wine Fair που διοργανώνεται για 16η χρονιά από τη GENKA 1877, στοχεύει στο να φέρει σε επαφή το ελληνικό κοινό με παραγωγούς, απο την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως, θεματικά Masterclasses, παρουσιάσεις νέων ετικετών, Fine Wines & Spirits, προβολές σπάνιων ετικετών, Vegan επιλογών, οίνων βιοδυναμικής καλλιέργειας, αποσταγμάτων χωρίς αλκοόλ, οίνων χωρίς αλκοόλ, premium cocktails, delicatessen κ.α.

Την πρώτη μέρα της έκθεσης θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δεν θα λείψουν και άλλες  ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω more.com by Viva από 10 ευρώ και να γίνουν μέλη του Cellier Wine Club, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια, μεταξύ των οποίων, 10% έκπτωση για τις αγορές τους στην αλυσίδα καταστημάτων Cellier.

Επισκεφθείτε την έκθεση και ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Tasting.

You might also like