Πρόταση της l’artigiano για τους pizza lovers

Έως τις 29 Φεβρουαρίου, η l’artigiano γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Έως τις 29 Φεβρουαρίου, η l’artigiano ως κλασσικός pizza lover, γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με limited edition προϊόντα και αποκλειστικά Deals που μιλάνε απευθείας στην καρδιά όλων των pizza lovers!

 

Την αρχή κάνει η ξεχωριστή πίτσα καρδιά που αγαπήθηκε και επιστρέφει! Έως τις 29 Φεβρουαρίου η limited edition ζύμη Pizza Heart 8 κομματιών, είναι διαθέσιμη για όλες τις γνωστές και αγαπημένες γεύσεις της l’artigiano και γίνεται το τέλειο δώρο για στιγμές απόλαυσης σε όσους θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους λαχταριστά. Όσο για τους λάτρεις του pepperoni; Έως 29/02, απολαμβάνουν τη limited edition γεύση «Pepperoni Lover» με τριπλό pepperoni αποκλειστικά σε ζύμη Pizza Heart 8 κομ.

Και επειδή η καρδιά των l’artigiano lovers χτυπά δυνατά και για προσφορές, η l’artigiano δημιούργησε το Love Deal: Την προσφορά που συνδυάζει 2x Pizza Heart 8 κομματιών μαζί με 2x Coca-Cola 330ml και γίνεται έρωτας με την πρώτη μπουκιά! Το Love Deal θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά online έως 29 Φεβρουαρίου για delivery και takeaway παραγγελίες.

 

You might also like