“Νέο” εστιατόριο McDonald’s στη Ρόδο

Η Premier Capital ανοίγει ξανά εστιατόριο McDonald’s στη Ρόδο

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’ το εστιατόριο McDonald’s ενσωματώνει πλέον όλες τις καινοτομίες, ενώ απασχολέι σχεδόν 40 εργαζόμενους.

Η Premier Capital Hellas άνοιξε πάλι το εστιατόριο McDonald’s στην πόλη της Ρόδου, μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του, κόστους 475.000 ευρώ.

Το εστιατόριο στη Ρόδο λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της  παραγγελίας.

Το εστιατόριο προσφέρει την υπηρεσία McDelivery, καθώς και την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay), που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

"Νέο" εστιατόριο McDonald’s στη Ρόδο

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του αγαπημένου εστιατορίου στη Ρόδο και παρουσιάζουμε μια πολύ ενισχυμένη εμπειρία McDonalds στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους».

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της αλυσίδας εστιατορίων στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 44,6 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της. Η Premier Capital Ελλάς Α.Ε. λειτουργεί 32 εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα και είναι μέλος της Premier Capital plc με έδρα τη Μάλτα, που είναι ο Developmental Licencee της McDonald’s σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία. Η Premier Capital λειτουργεί 185 εστιατόρια McDonald’s στις έξι χώρες και απασχολεί συνολικά περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

You might also like