Σεμινάρια της Weber σε συνεργασία με το Burger Fest
Για πέντε Πέμπτες, στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι
Η Weber, σε συνεργασία με το Burger Fest, διοργανώνει πέντε μοναδικά σεμινάρια, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε λάτρεις του burger να ανακαλύψουν τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά για να μάθουν να ψήνουν το πιο ζουμερό και νόστιμο burger.
Για αυτό, για πέντε Πέμπτες 11, 18 και 25 Απριλίου και 9 και 23 Μαΐου, οι ειδικοί θα περιμένουν τους λάτρεις του ψησίματος, στα σεμινάρια ψησίματος της Weber και του Burger Fest, για να μοιραστούν μαζί τους όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν για να γίνουν γκουρού των burgers.
Σημαντικός σύμμαχος σε αυτό, η Kaiser, της οποίας η υψηλή ποιότητα και η μοναδική της γεύση, προσαρμόζονται ιδανικά στην τέχνη του barbeque, οπότε η εμπειρία του ψησίματος στο σπίτι απογειώνεται, κάνοντας όλους όσοι καταπιαστούν με το αντικείμενο, πραγματικούς… masters!
Θυμίζουμε ότι η συνεργασία αυτή είναι συνέχεια της προηγούμενης στο Burger Fest, τον Σεπτέμβριο του ’23, στα Grill Masters σεμινάρια στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, όπου ψήθηκαν live τα πιο νόστιμα burgers του Φεστιβάλ.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα της KYSO στο Μαρούσι (Πεντέλης 25, στο πίσω μέρος του καταστήματος της KYSO), που φιλοξενεί δεκάδες από τα ‘μαγικά’ μηχανήματα της Weber.