Galitel: Νέα προϊόντα αβοκάντο

Νέου τύπου επεξεργασία που παρατείνει τον κύκλο ζωής του προϊόντος

Σε μια προσπάθεια να ‘ξανασυστήσει’ στο ελληνικό κοινό το αβοκάντο, ένα εξαιρετικό πλην όμως ιδιαίτερα ευπαθές προϊόν, η εμπορική εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής νωπών προϊόντων Galitel παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων με βάση το συγκεκριμένο φρούτο.

 

Η εταιρεία στηρίζει την εποχιακή συγκομιδή και τον φυσικό κύκλο του προϊόντος, εισάγοντας αβοκάντο απ’ όλο τον κόσμο στο ιδανικό στάδιο ανάπτυξής τους, τα οποία στη συνέχεια ωριμάζουν στην Ευρώπη. Η εταιρεία στο συγκεκριμένο στάδιο συνεργάζεται με την Halls έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές αβοκάντο στον κόσμο.

Τα επιλεγμένα αβοκάντο κόβονται και συμπιέζονται στις εγκαταστάσεις της Galitel στην Γαλλία. Αυτή η υπερβαρική διαδικασία (διαδικασία υψηλής πίεσης) εγγυάται την ασφάλεια των τροφίμων, εξουδετερώνει τα μικρόβια και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος για ένα μήνα, στους 4-6ο C. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία παραδίδει εξαιρετικό προϊόν και συμβάλλει αποφασιστικά στον περιορισμό της σπατάλης τροφής.

H εταιρεία αυτό το διάστημα παρουσιάζει τα παρακάτω νέα προϊόντα: α) μισά αβοκάντο (180 γρ.) έτοιμα προς κατανάλωση, φρέσκα και ώριμα με έναν μήνα διάρκεια ζωής, β) κύβους αβοκάντο (330/ 170 γρ.) έτοιμους προς κατανάλωση, φρέσκους και ώριμους με έναν μήνα διάρκεια ζωής, γ) φρέσκο πικάντικο γουακαμόλε (170 γρ.) έτοιμο προς κατανάλωση, φρέσκο και ώριμο με έναν μήνα διάρκεια ζωής και γ) φρέσκο ήπιο γουακαμόλε (170 γρ.) έτοιμο προς κατανάλωση, φρέσκο και ώριμο με έναν μήνα διάρκεια ζωής.

You might also like