Talking Breads: Νέο κατάστημα στον Χολαργό

Στον όμιλο S-One Hospitality έχει περάσει η εκμετάλλευση των δύο εστιατορίων

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Τάχιας, ο άνθρωπος που έστησε την κουζίνα του Talking Breads,  του εξαιρετικά επιτυχημένου street food στην κάτω πλευρά της Πλατείας Εξαρχείων, δημιούργησε  έξι χρόνια μετά την πρώτη του προσπάθεια, το νέο του κατάστημα, το οποίο θα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων 232, στο ύψος του σταθμού Μετρό Χολαργός.

 

Το Talking Breads της Πλατείας Εξαρχείων (Σπύρου Τρικούπη 11) έγινε ιδιαίτερα γνωστό από τα βουτυράτα ψωμάκια για σάντουιτς που ζυμώνει και ψήνει η ομάδα του Talking Breads (όνομα και λογότυπο παραπέμπουν στο αμερικανικό new wave συγκρότημα), στην ανοιχτή κουζίνα που βλέπουν μπαίνοντας οι πελάτες.

 

Στο κατάστημα προσφέρονται Texas Burger από 100% μοσχάρι, μπέικον, καπνιστό τυρί, τηγανιτό κρεμμύδι, iceberg και, φυσικά, BBQ sauce , φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες με τη φλούδα τους και το πολύ ιδιαίτερο σάντουιτς Satay με χοιρινό σούβλας, λάχανο, καρότο, φρέσκο κρεμμύδι, κόλιανδρο και Satay sauce.


Και τα δύο καταστήματα Talking Breads ανήκουν πλέον στον όμιλο S-One Hospitality του επιχειρηματία  Δήμου Στασινόπουλου. Ο Όμιλος ετοιμάζει αυτό το διάστημα άλλα δύο καταστήματα, το Maison Colette στο Ψυχικό και το νέο Μπαρμπουνάκι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

You might also like