Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του Grill
The Grill Magazine #11, Ιούλιος- Αύγουστος 2017
Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του περιοδικού της μαζικής εστίασης Grill, με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μουλκιώτη, της ομώνυμης εταιρείας επεξεργασίας κρέατος από τη Μάνδρα Αττικής, να ποζάρει στο εξώφυλλο.
Στο τεύχος δημοσιεύεται ένα εκτενές ρεπορτάζ για τις ποικίλες, συχνά αντικρουόμενες, στάσεις της αγοράς και των επαγγελματιών στην Υγειονομική Διάταξη για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ισχύει εδώ και μερικούς μήνες και ένα ειδικό αφιέρωμα στις σάλτσες και τα dressings και μαζική εστίαση.
Διαβάστε τα περιεχόμενα του τεύχους.
12 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης
20 ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
27 TECH
Τεχνολογίες & μηχανήματα για τους επαγγελματίες
28 FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
30 GLOBAL
Διεθνή νέα για τον κλάδο των εστιατορίων
30 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θέσεις της αγοράς για τη νέα Υγειονομική Διάταξη- συνεντεύξεις με επαγγελματίες και ελεγκτές
46 ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Σάλτσες και dressings και μαζική εστίαση
52 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Παναγιώτης Μουλκιώτης: από τη Μάνδρα στη …Γερμανία με τα υπέροχα λουκάνικά του
56 ΚΟΥΖΙΝΑ
Τουρισμός και ελληνική γαστρονομία: η ‘άνοιξη’ και των δύο κλάδων
58 ΚΟΥΖΙΝΑ
Προορισμός: Το Costa Navarino και ο Χρύσανθος Καραμολέγκος
60 ΑΓΟΡΑ
To Funky Burger έρχεται και στην Αθήνα
62 ΑΓΟΡΑ
Megusto Iatalino: νέο εστιατορικό concept, από τα Goody’s
63 ΑΓΟΡΑ
Feta Bar, στη Θεσσαλονίκη για τυρο-λάτρες
64 MARKETING
Το σύγχρονο street food και η μακρά ιστορία του
66 ΜΑΝΑGEMENT
Τα μονοπάτια της κερδοφορίας: τεχνικές για να την αυξήσετε στο εστιατόριό σας
70 RESTRO
Νικόλαος Φραντζέσκαρος & Τσικάλι: ο εμβληματικός εστιάτορας και τυροκόμος από τη Σίφνο
72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη.
74 ΒΙΒΛΙΟ
Η κουζίνα των Αγίων: το νέο βιβλίο της Μαίρης Σπυριδογιαννάκη από τις εκδόσεις Οξύ