Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του Grill

The Grill Magazine #11, Ιούλιος- Αύγουστος 2017

Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του περιοδικού της μαζικής εστίασης Grill, με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μουλκιώτη, της ομώνυμης εταιρείας επεξεργασίας κρέατος από τη Μάνδρα Αττικής, να ποζάρει στο εξώφυλλο.

Στο τεύχος δημοσιεύεται ένα εκτενές ρεπορτάζ για τις ποικίλες, συχνά αντικρουόμενες, στάσεις της αγοράς και των επαγγελματιών στην Υγειονομική Διάταξη για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ισχύει εδώ και μερικούς μήνες και ένα ειδικό αφιέρωμα στις σάλτσες και τα dressings και μαζική εστίαση.

Διαβάστε τα περιεχόμενα του τεύχους.

12 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης

20 ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

27 TECH

Τεχνολογίες & μηχανήματα για τους επαγγελματίες

28 FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

30 GLOBAL

Διεθνή νέα για τον κλάδο των εστιατορίων

30 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θέσεις της αγοράς για τη νέα Υγειονομική Διάταξη- συνεντεύξεις με επαγγελματίες και ελεγκτές

46 ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Σάλτσες και dressings και μαζική εστίαση

52 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Παναγιώτης Μουλκιώτης: από τη Μάνδρα στη …Γερμανία  με τα υπέροχα λουκάνικά του

56 ΚΟΥΖΙΝΑ

Τουρισμός και ελληνική γαστρονομία: η ‘άνοιξη’ και των δύο κλάδων

58 ΚΟΥΖΙΝΑ

Προορισμός: Το Costa Navarino και ο Χρύσανθος Καραμολέγκος

60 ΑΓΟΡΑ

To Funky Burger έρχεται και στην Αθήνα

62 ΑΓΟΡΑ

Megusto Iatalino: νέο εστιατορικό concept, από τα Goody’s

63 ΑΓΟΡΑ

Feta Bar, στη Θεσσαλονίκη για τυρο-λάτρες

64 MARKETING

Το σύγχρονο street food και η μακρά ιστορία του

66 ΜΑΝΑGEMENT

Τα μονοπάτια της κερδοφορίας: τεχνικές για να την αυξήσετε στο εστιατόριό σας

70 RESTRO

Νικόλαος Φραντζέσκαρος & Τσικάλι: ο εμβληματικός εστιάτορας και τυροκόμος από τη Σίφνο

72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη.

74 ΒΙΒΛΙΟ

Η κουζίνα των Αγίων: το νέο βιβλίο της Μαίρης Σπυριδογιαννάκη από τις εκδόσεις Οξύ

You might also like