Λαζάρου, Πέσκιας, Παρλιάρος & Λαζαράκης ‘πετούν’ με Aegean

Συνεργασία του ελληνικού αερομεταφορέα με τους σεφ για το νέο μενού.

Η αεροπορική εταιρεία Aegean προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία με κορυφαίους εκπροσώπους του ελληνικού γαστρονομικού γίγνεσθαι προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της στο τομέα της εστίασης στις πτήσεις της.

 

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα: «Πιστεύουμε πως έναν τόπο μπορείς να τον ανακαλύπτεις μέσα από τις γεύσεις του. Σε μια μπουκιά μπορεί να κρύβεται η γη και η θάλασσά του, τα αρώματα και τα χρώματά του. Στα πιάτα του, μπορεί να αποκαλύπτεται ο πολιτισμός και η ιστορία του».

Η εταιρεία συνεργάζεται πλέον με τρεις διακεκριμένους Έλληνες σεφ κι έναν Master of Wine, ενώνοντας τις δυνάμεις όλων και ταξιδεύει την ελληνική γαστρονομία μέσα από τα “Gastronomics”: Μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ελληνικών πιάτων και κρασιών που μπορείτε να απολαύσει ο επιβάτης  στη Business Class (αφορά πτήσεις εξωτερικού) της Aegean.

Πρόκειται για τους  Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο που θα  δημιουργήσουν το νέο μενού της Business Class και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη,  τον πρώτο Master of Wine της Ελλάδας και οινικό σύμβουλο της Aegean.

Η εταιρεία αναφέρει ότι  με δεδομένο πως το γεύμα κατά τη διάρκεια της πτήσης αποτελεί σημαντικό μέρος της συνολικής εμπειρίας του ταξιδιού, έχει φροντίσει και στην Economy Class να παρέχονται κρύα ή ζεστά γεύματα ή snacks (ανάλογα με τον προορισμό), υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, εμπνευσμένα από αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και παρασκευασμένα κυρίως από Έλληνες παραγωγούς.

You might also like