Ανακοινώθηκε το πρώτο event του Foodathlon 2018

The Salty Pig Foodathlon Brunch Combo, στην Ιπποκράτους, στο κέντρο.

Το Salty Pig, το αυθεντικό αμερικάνικο BBQ joint στην Ιπποκράτους, ετοίμασε αποκλειστικά για το Foodathlon τρία νέα brunch combos στην τιμή των 30 € και προσκαλεί τους φίλους των αμερικανικών γεύσεων να τα απολαύσουν από 1 έως 16 Νοεμβρίου 2018.

 

Ο σεφ Δημήτρης Παντελεάκης με τον ανήσυχο Βασίλη Ακρίβο στο πλευρό του, δημιούργησαν ένα street bistro & grill, το οποίο θυμίζει Pan American φαγητό του δρόμου. Σερβίρει ελληνικά και νοτιοαμερικάνικα κρέατα, μπέργκερ, sandwiches, tacos με τυριά από Γαλλία, Αργεντινή και Ελλάδα να συνοδεύουν διάφορα πιάτα του.

Αξίζει να αναφερθεί το εντυπωσιακό καπνιστήριό του όπου μαγειρεύονται βοδινές πλευρές, brisket και pork spare ribs. Το μενού του περιλαμβάνει μια σειρά από παραδοσιακά καναδέζικα poutine, χωρίς να λείπουν και «πράσινα» πιάτα.

Ειδικά για το Foodathlon, δοκιμάστε τα εξής:

Combo 1: Dos Amigos Mini Quesadillas με κοτόπουλο BBQ και σαλάτα Panzanella με μοτσαρέλα και βασιλικό.

Combo 2: Pulled Pork soft Taco με σάλτσα Roja και the Salty Seven Layered Brownie με μαύρη και λευκή σοκολάτα.

Combo 3: Smoked Pastrami Sandwich με τυρί Έμμενταλ και house stone ground μουστάρδα, και σαλάτα κόλσλοου.

Όλα τα Combos συνδυάζονται με μια μπύρα χωρίς αλκοόλ ή ένα αναψυκτικό της επιλογής του συμμετέχοντα. Τα Combos είναι διαθέσιμα μόνο με προπληρωμή μέσω του Foodathlon site και στην αποκλειστική προσφορά των τριών combos για 30€.

Στην πρώτη επίσκεψη κάθε συμμετέχοντα στο The Salty Pig, θα δοθεί κάρτα όπου θα σφραγίζεται 1 combo/επίσκεψη. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να εξαργυρώσει όλα σε μία επίσκεψη, δεν έχει παρά να προσκαλέσει δύο φίλους του και να τα απολαύσουν παρέα. Τα τρία combo μπορούν να εξαργυρωθούν από 1 έως 16 Νοεμβρίου 2018 καθημερινές και Σάββατα από τις 13:00 έως τις 17:00


The Salty Pig, Ιπποκράτους 36. Τηλ: 2103647445. https://www.thesaltypig.gr/

You might also like