14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά η Accademia Pizzaioli Greece,

Με το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 'Cucina Italiana'

Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Cucina Italiana” από την Accademia Pizzaioli Greece, όπου σπουδαστές με πάθος για την ιταλική κουλτούρα θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και να διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευής για παραδοσιακά πιάτα από όλους τους νομούς της Ιταλίας.

 

Ειδικότερα, η Αccademia Pizzaioli e Ristorazione αποσκοπεί σε μια νέα γενιά μαγείρων, με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής και ιταλικής κουλτούρας στη διεθνή γαστρονομία. Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, κορυφαίοι chef διδάσκουν και παρέχουν τις πολύτιμες γνώσεις τους για τη σωστή διαχείριση των πρώτων υλών, τη σημασία του πνεύματος της συλλογικότητας, αλλά και τη διατήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας στους επαγγελματικούς χώρους του εστιατορίου.


Τα τμήματα της Accademia Pizzaioli Greece δεν ξεπερνούν τα 10 άτομα, επιτρέποντας την αποτελεσματική και επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών.


Ο συνδυασμός θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, εξασφαλίζει τη γνώση και την εξοικείωση με το επάγγελμα και ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο ανερχόμενος chef είναι έτοιμος να εργαστεί με ευθύνη και συνέπεια σε ξενοδοχειακούς ομίλους και εστιατόρια διεθνούς βεληνεκούς, συλλέγοντας τις πρώτες επαγγελματικές εμπειρίες στο χώρο της γαστρονομίας. H Accademia Pizzaioli, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων της, με σκοπό την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση στη χώρα που τους ενδιαφέρει.

Στόχος της Accademia Pizzaioli είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με όσους αγαπούν την τέχνη της ιταλικής γαστρονομίας και αναζητούν προοπτικές εξέλιξης σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

You might also like