Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα “Πουλερικά στη Μαζική Εστίαση”, το οποίο εξετάζει πολύτιμα για τους επαγγελματίες προϊόντα όπως το κοτόπουλο, ο κόκορας, η γαλοπούλα κ.ά.
Στο περιοδικό φιλοξενούνται δύο σημαντικές συντεντεύξεις: α) Ο Παναγιώτης Προύτζος, πρόεδρος της ΠΟΕΕ & ΥΤΕ, του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στη μαζική εστίαση και τον τουρισμό μάς μιλάει για τις εργασιακές σχέσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού και β) ο επιχειρηματίας Νίκος Λούστας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μέγας Γύρος μάς αναλύει τη θέση της εταιρείας στην αγορά και τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον.
Περιεχόμενα του τεύχους
10 ΣΧΟΛΙΟ
Ο Νίκος Ρίζος παρουσιάζεις τις τάσεις στη μαζική εστίαση
12 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης.
30 Mead Days και Dairy Expo 2016
32 5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση στο πλαίσιο της Meat Days 2016
34 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το ανθρώπινο δυναμικό στη μαζική εστίαση
44 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
48 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Τα πουλερικά στη μαζική εστίαση.
58 ΑΓΟΡΑ
Ο Βασίλης Καλαντζής, ιδρυτής και μέτοχος της εταιρείας Granikal
60 ΑΓΟΡΑ
Η εταιρεία Κόσμος, από την ακριτική Ορεστιάδα Έβρου μας γνωρίζει τον καβουρμά
61 ΑΓΟΡΑ
Ο Λούης Παπασπύρου, της Φαέθων, από τις Σέρρες, παρουσιάζει την ανερχόμενη εταιρεία
62 ΚΟΥΖΙΝΑ
Τα Goody’s Burger House έφτασαν στην Αυστραλία
64 ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο Μιχάλης Μαντζουράνης έφτασε με το Μπαρ Μπε Κιου στη Νέα Σμύρνη
66 ΚΟΥΖΙΝΑ
Η αλυσίδα Burger & Lobster, με έδρα το Λονδίνο, επεκτείνεται
68 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Εκτυπωτές στην κουζίνα, science fiction στο τραπέζι
70 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Rational λάνσαρε τις κουζίνες Self Cooking Center
72 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Έργο της Γ. Καρράς στην Elviart
74 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
Διπλό μπέργκερ αλλά με σόδα διαίτης: οι προθέσεις των καταναλωτών
76 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Διαδικασίες για ανάπτυξη πωλήσεων & marketing σε HORECA
78 ΑΦΙΞΕΙΣ
Άρης Χατζόπουλος, παρουσιάζει το Corallo Nero στο Παλαιό Φάληρο
80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη.
82 ΒΙΒΛΙΟ
Το γευστικό & μουσικό βιβλίο του Νίκου Φωτιάδη